Weer een nieuwe sponsor voor Rijksmuseum

Museumdirecteur Wim Pijbes en René Hooft Graafland van Heineken

Het Rijksmuseum lijkt zeer in trek bij grote bedijven voor het aangaan van sponsorcontracten. Vorige week werd al bekend dat KPN zich als hoofdsponsor aan het museum verbonden heeft. Nu blijkt ook biermerk Heineken zich in het rijtje sponsoren te hebben geschaard.

Het biermerk heeft zich voor een periode van drie jaar aan het museum verbonden.

Na een verbouwing van negen jaar opent het Rijksmuseum Amsterdam in april 2013 de deuren weer voor het publiek.

- advertentie -

Vanaf de heropening worden bezoekers niet verplicht bier te nuttigen, maar er zullen wel voldoende plekken zijn waar men eventueel een biertje kan bestellen. En dat zal dan dus een Heineken-biertje zijn. Het museum krijgt onder meer een Groot Café in het nieuwe Atrium. Volgend jaar volgen nog een restaurant en een café in de Philipsvleugel. Daarnaast komt er een terras met ongeveer honderd zitplaatsen.

Musea in Hoorn op zoek naar materiaal Nederlands-IndiëHet Affichemuseum…
Teylers Museum, ovale zaal
Ovale Zaal in het Teylers Museum - Wybrand Henriks,…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: