Westerbork brengt multi-touch iBook uit

iBook - Westerbork 1939-1945 - Het verhaal van vluchtelingenkamp en Durchgangslager Westerbork

iBook – Westerbork 1939-1945 – Het verhaal van vluchtelingenkamp en Durchgangslager Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork heeft een zogenaamd iBook uitgegeven. Het gaat om een Engelstalige versie van de publicatie Westerbork 1939-1945 – Het verhaal van vluchtelingenkamp en Durchgangslager Westerbork van Harm Van der Veen uit 2008.

De makers van het interactieve iBook Textbook hebben veel foto’s, film- en audiomateriaal geïmplementeerd dat nooit eerder is gepubliceerd. Met Engelstalige teksten, historisch beeldmateriaal en muziek, samengebracht in een interactief iBook, wordt het verhaal van kamp Westerbork volgens hen nu wereldwijd verteld.

Het iBook is hier te downloaden.

Bevrijdingsdefilé Eindhoven 2014 (Stiwot)
Zeventig jaar geleden begon de bevrijding van Nederland. Eindhoven was op 18…
Waaloversteek (Foto Stiwot)
In Nijmegen wordt zondag de Waaloversteek van 1944 nagespeeld. De actie maakte…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: