Wie doodde Jezus? – Bill O’Reilly & Martin Dugard

Wie doodde Jezus? - Bill O'Reilly & Martin Dugard

Wie doodde Jezus? – Bill O’Reilly & Martin Dugard

Miljoenen mensen ontdekten door televisiepresentator Bill O’Reilly en historicus Martin Dugard hoe spannend en meeslepend de geschiedenis kan zijn. Wie hun non-fictiethrillers ‘Killing Lincoln’ en het in het Nederland vertaalde Killing Kennedy oppakte, las ze in één adem uit.

Deze keer is de invloedrijkste man aller tijden hun doelwit: Jezus van Nazareth, de bejubelde en verguisde jonge revolutionair die tweeduizend jaar geleden door het Romeinse gezag werd omgebracht. Een man die nog altijd meer dan twee miljard volgelingen beschouwen als de zoon van God.

In De dood van Jezus trekken O’Reilly en Dugard je onontkoombaar mee in de turbulentie van het Romeinse Palestina. In de hectiek, het gekonkel en het verraad dat wel moest uitdraaien op zijn dood. In een tragedie die de wereld voorgoed veranderde.

Wie doodde Jezus? – Bill O’Reilly & Martin Dugard
Een ongelooflijke geschiedenis

ISBN: 9789046815977
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Paperback, 304 pagina’s
Prijs: € 21,95

Bestel dit boek bij:

De vermeende doornenkroon van Jezus (CC)
De vermeende doornenkroon van Jezus (CC)In de Notre…
Premier en elder statesman - Willem Drees, de jaren 1948-1988
Premier en elder statesman - Willem Drees, de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: