Win kaarten voor opening Maand van de Geschiedenis


De officiële opening van de Maand vindt op dinsdagavond 4 oktober plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Deze avond is georganiseerd door het Historisch Nieuwsblad.

Tijdens een avondvullend programma, gepresenteerd door Ad van Liempt, worden onder meer de vijf genomineerde auteurs voor de Libris Geschiedenis Prijs 2011 geïnterviewd. Verder verlenen prominente historici als Fik Meijer, Maarten van Rossem, Geert Mak, Herman Pleij en Thomas von der Dunk hun medewerking aan de avond.

Kaarten voor de opening van de geschiedenismaand kosten 18,50 euro en zijn te bestellen op de website van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Winactie

Historiek mag twee toegangskaarten weggeven. Kans maken op één van die kaarten? Mail dan het antwoord op de volgende vraag ov.v. Maand van de Geschiedenis naar info@historiek.net:

Wie werd in 2010 door lezers van het Historisch Nieuwsblad verkozen tot historicus van het jaar?

De twee winnaars krijgen op dinsdagochtend 4 oktober bericht. Hun namen worden op de gastenlijst gezet. Succes! De actie is inmiddels gesloten, winnaars ontvangen bericht.

Loeki de LeeuwLoeki de Leeuw zal wel gedateerd zijn,…
DWDDDe redactie van De Wereld Draait Door had voor…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: