WOII-granaten gevonden in ‘s-Gravenzande

Foto: Still Nieuwsuur

Bij een provinciale weg bij ‘s-Gravenzande zijn vrijdag twaalf granaten uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Vanwege de vondst werd een deel van de N211 afgesloten.

De vondst werd gedaan door medewerkers van een aannemersbedrijf. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd gealarmeerd en die wist de granaten uiteindelijk veilig weg te krijgen bij de weg. De granaten zijn later op een strand in de buurt gecontroleerd tot ontploffing gebracht.

Vanwege de werkzaamheden was de N211 tussen ‘s-Gravenzande en Monster enige tijd in beide richtingen afgesloten.

- advertentie -

Twaalf granaten gevonden in ’s Gravenzande

Auschwitz Comité boos over defilé VordenHet Nederlands Auschwitz Comité…
Adolf Hitler in 1937Uit een onderzoek van de krant…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: