Zanger Alexander Curly (65) overleden

Alexander Curly – Afb: Still YouTube

De Nederlandse zanger Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week op 65-jarige leeftijd overleden.

Breemer werd, onder de artiestennaam Alexander Curly, vooral bekend met de nummer 1-hit Guus (kom naar huus want de koeien staan op springen) uit 1975. Eerder had hij ook al een nummer 1-hit gescoord met het nummer I’ll never drink again.

Begin jaren tachtig trok Curly zich terug uit de muziekwereld. Hij overleed vorige week maandag aan de gevolgen van prostaatkanker. De zanger is afgelopen weekend in besloten kring begraven.

- advertentie -

Foto: KLADBij archeologisch onderzoek in Aalter (Oost-Vlaanderen) zijn sporen…
Foto genomen op de set van het programma De…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: