Zanger Forrest Thomas (60) overleden

Forrest Thomas - Still YouTube

Forrest Thomas – Still YouTube

De Amerikaanse zanger Forrest Thomas is maandag in een ziekenhuis in Tilburg overleden aan een beroerte.


De zanger die vanuit Nederland werkte, werd geboren in Texas en begin met zingen in een kerkkoor. Later vertrok hij naar Los Angeles waar hij als zanger verschillende prijzen won.

Begin jaren tachtig belandde hij uiteindelijk in Nederland. In 1983 scoorde hij een wereldhit met het nummer Rock the Boat. Een jaar scoorde Thomas nog een hit met de Band of Gold: Lovesongs are back again.

In Nederland trad de Amerikaan onder meer op met zangers als Lee Towers, Anita Meyer, René Froger, Rob de Nijs en Ruth Jacott.

- advertentie -

Forrest Thomas werkte verder als zangdocent. Ook trad hij op met de Top 2000 Liveband.

Forrest Thomas – Rock The Boat

De onderwaterauto van James BonDe onderwaterauto van James Bond - Foto: RM Auctionsd - Foto: RM Auctions
Audiopionier Ray Dolby (80) overleden

[caption id="attachment_36756" align="alignleft" width="265"] Audiopionier Ray Dolby (80) overleden

De Amerikaanse uitvinder Ray…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: