Zangeres Patti Page (85) overleden

Patti Page

De Amerikaanse zangeres Patti Page is op nieuwjaarsdag op 85-jarige leeftijd overleden. Dat melden Amerikaanse media.

Patti Page was met name in de jaren vijftig van de vorige eeuw een zeer succesvolle zangeres. Ze scoorde onder meer hits als Tennessee waltz, With my eyes wide open, I’m dreaming en (How much is that) Doggie in the window. Ze verkocht in totaal meer dan 100 miljoen platen.

Patti Page heette eigenlijk Clara Ann Fowler. In de jaren vijftig had ze in Amerika ook een eigen televisieshow: The Patti Page Show.

- advertentie -

Lodewijk XVI van FrankrijkWetenschappers zeggen in een oude sierpompoen…
Geert van Dijk voor zijn vertrek naar de match…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: