Beste nieuwsbrieflezer,

Historiek maakt kans op de Geschiedenis Online Publieksprijs, een prijs voor de populairste geschiedeniswebsite van Nederland. Wellicht heeft u al op ons gestemd. Bedankt in dat geval! Ook voor de vele vriendelijke commentaren die zijn meegestuurd. Mocht u nog niet gestemd hebben dan zou het geweldig zijn als u dat alsnog doet. Stemmen kan tot en met 5 februari en is erg makkelijk:

1) Ga naar http://historiek.net/prijs/
2) Geef uw emailadres op
3) Plaats eventueel wat commentaar (niet verplicht)
4) Klik op Stem

U ontvangt hierna alleen nog een mail om uw stem te bevestigen. U mag dus met meerdere e-mailadressen, meerdere keren stemmen.

We maken serieus kans op de prijs, maar alle stemmen blijven tellen, vandaar deze mail. We hopen dat u onze site en nieuwsbrief waardeert en ons steunt met uw stem. Met de prijs op zak wordt het voor ons weer iets makkelijker om verder te groeien. Ons doel blijft: geschiedenis naar een breed publiek brengen en verbinden met de actualiteit. Ook willen we steeds meer een platformfunctie gaan vervullen.

Bedankt voor uw steun!!

Dinsdag ontvangt u uiteraard weer een 'gewone nieuwsbrief' met de historische nieuwsberichten en achtergronden die u van ons gewend bent.

Vriendelijke groet,

Yuri Visser
Historiek

 

Laatste tien berichten op Historiek:

Stem nu op Historiek.net