Header
Beste volger van Historiek, 

Historiek groeit. Steeds meer mensen weten onze website te vinden. Mede door de stijgende bezoekersaantallen zijn wij recent tegen technische problemen aangelopen. Wellicht heeft u dit gemerkt. We hebben hierdoor een duurder websitepakket moeten afsluiten. Per jaar zijn we nu 5000 euro kwijt. Een bedrag dat behoorlijk op onze kleine begroting drukt. Reden voor ons om in de pen te klimmen met een verzoek aan u als vaste nieuwsbrieflezer.

Als iedere abonnee van de nieuwsbrief 1 euro zou overmaken zijn de hostingkosten voor een jaar gedekt. We hopen dat u ons als nieuwsbrieflezer wilt overwegen ons financieel te steunen door eenmalig een donatie te doen. Uw bijdrage is welkom op:


NL73ABNA0588104329
t.n.v.: Historiek vof
o.v.v.: Donatie Hosting


Bij voorbaat dank!

Het extra geld dat wij voortaan kwijt zijn aan hosting gaat onder meer zitten in het monitoren van de systemen waarop de site draait, het beveiligen van de server, optimaliseren van de applicaties en het afstemmen van de serveromgeving. Deze technische zaken worden voortaan door de host geregeld. Dit zorgt ervoor dat wij ons bezig kunnen houden met waar het ons eigenlijk om te doen is: het onderhouden, beheren en natuurlijk uitbouwen van Historiek zelf.

Bent u met uw organisatie geïnteresseerd in een eventueel sponsorschap, dan gaan we uiteraard ook graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groet,

Yuri Visser
Historiek


Historiek vof
Van Veldhuijsenweg 19
3851JP Ermelo
t: 0341-843147
e: info@historiek.net
w: www.historiek.net

KvK-nummer: 08220576
Bankrekening: 58.81.04.329 (ABN)
IBAN: NL73ABNA0588104329
BIC: ABNANL2A