De doop van prins William en prins Charles

In Londen wordt woensdag prins George gedoopt, de zoon van de Britse prins William en zijn vrouw Kate. De plechtigheid vindt plaats in de koninklijke kapel van St. James’s Palace in de Engelse hoofdstad.

De doop van prins William
De doop van prins William
Ter gelegenheid van de doop heeft de NOS beelden opgezocht van de doop van prins William en prins Charles. Bekijk de video hierboven.

Bij de doopplechtigheid zijn woensdag overigens geen journalisten aanwezig, Alleen de naaste familie is uitgenodigd. Prins George werd op 22 juli. Hij is het eerste kind van prins William en Kate.

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

1001 vrouwen in de 20ste eeuw - Els Kloek Napoleon - De man achter de mythe (Adam Zamoyski) De rechtvaardigen - Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde (Jan Brokken) Reconquista - Miquel Bulnes Leonardo da Vinci - Sprekende gezichten De bokser - 
Het leven van Max Moszkowicz (Biografie) 80 jaar oorlog - Gijs van der Ham / NTR Het goede leven - Annegreet van Bergen Hitlers Derde Rijk in 100 voorwerpen - Roger Moorhouse De Zonnekoning - Glorie en schaduw van Lodewijk XIV (Johan Op de Beeck)
Gelijk naar geschiedenisboeken over: