Historiek in 2011

Historiek in 2011
Het jaar is voorbij en dus kan er een balans opgemaakt worden. Hoe ging het afgelopen jaar met Historiek?

Historiek werd afgelopen jaar – volgens statistiekendienst Google Analytics – in totaal 1.008.917 keer bezocht. Het miljoenste bezoek werd rond kerst geregistreerd en dat was een mooie mijlpaal. Zes nullen, dat hadden we nog niet eerder gehad.

Qua unieke bezoekers scoorden we in 2011 ook een stuk beter dan vorig jaar. In 2011 ontvingen we 844.650 unieke bezoekers.

Hieronder een afbeelding waarin de genoemde aantallen vergeleken kunnen worden met de resultaten van 2010:

- advertentie -


De ene bezoeker is de andere natuurlijk niet. Er zijn bezoekers die lang op de site blijven rondsurfen en er zijn natuurlijk ook de zogenaamde flitsbezoekjes. Over 2011 is door Google Analytics berekend dat de gemiddelde bezoeker 1:33 minuten op de site bleef.

In 2012 hopen we minimaal 1,5 miljoen bezoekers te mogen ontvangen. U kunt ons uiteraard helpen dat doel te verwezenlijken. Bijvoorbeeld door wat reclame voor ons te maken of door de berichten van Historiek zo nu en dan te delen op Facebook of Twitter. Ik zeg: “Doen!” ;)

Bent of kent u een potentiële adverteerder? Neem dan ook vooral contact met ons op want we zijn volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten.

~ Yuri Visser

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

Dit atikel is afkomstig van online geschiedenismagazine www.historiek.net

Gelijk naar geschiedenisboeken over: