Liefdesbrief na 53 jaar bezorgd

Foto: Still YouTube
Een 74-jarige Amerikaan heeft deze week een liefdesbrief ontvangen die zijn voormalige geliefde hem maar liefst 53 jaar geleden stuurde.

De brief kwam enige tijd geleden in bezit van de California University of Pennsylvania. De universiteit besloot de geadresseerde, de voormalige student Clark Moore, op te sporen. Moore is momenteel 74 jaar oud en heeft sinds enige tijd een andere naam: Muhammad Siddeeq. Deze naamsverandering vergemakkelijkte de zoektocht niet maar uiteindelijk wist de universiteit de Amerikaantoch op te sporen.

Siddeeq was uiteraard erg verrast toen hij de oude liefdesbrief met dagtekening 20 februari 1958 onder ogen kreeg. De brief werd aan hem geschreven door zijn toenmalige vriendin en ondertekend met Love Forever, Vonnie. De 74-jarige oud-student vertelde de universiteit dat hij zich deze vrouw nog wel herinnerde. Sterker: hij trouwde met haar en samen kregen ‘Vonnie’ en Siddeeq vier kinderen.

Muhammad Siddeeq heeft overigens wel gemengde gevoelens bij de oude liefdesbrief. Hij en ‘Vonnie’ zijn inmiddels namelijk gescheiden.

Bekijk meer over:

Overig

Nooit uitgelezen...

Historiek is uw online geschiedenismagazine. Ons archief bevat duizenden artikelen. Bekijk hier onze alfabetische onderwerplijst en blijf lezen. Of bekijk onze tips op de voorpagina.

Meer informatie of samenwerken? Klik dan hier. Heeft u zelf een artikel dat u wilt publiceren, mail ons dan. Informatie voor uitgevers is hier te vinden.

Honderden auteurs publiceerden al op Historiek. Bekijk hier wie

Doorzoek ons archief: