Week van de koloniale geschiedenis

Nieuw geschiedenismagazine gelanceerd

Uitgeverij PolderVondsten heeft vrijdag een nieuw geschiedenismagazine gelanceerd. Titel van het blad is Vind.

Het nieuwe blad neemt de plaats in van het PolderVondsten Magazine en heeft een oplage van zestienduizend exemplaren. Het blad brengt nieuws over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.

Uitgever Poldervondsten over het blad:

- advertentie -

De titel ‘Vind’onderstreept dat in dit magazine alles op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek te vinden is. Ook willen wij met de naam benadrukken dat we ergens een mening over hebben, iets wel of niet mooi vinden en dingen op een bepaalde manier beleven.

Vind magazine verschijnt vier keer per jaar en heeft ruim honderd pagina’s. In het eerste nummer wordt uitgebreid geschreven over de grote slavenopstand van 1763. Daarnaast onder meer aandacht voor ´verleiding in de kunst´.

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

1001 vrouwen in de 20ste eeuw - Els Kloek Napoleon - De man achter de mythe (Adam Zamoyski) De rechtvaardigen - Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde (Jan Brokken) Reconquista - Miquel Bulnes Leonardo da Vinci - Sprekende gezichten De bokser - 
Het leven van Max Moszkowicz (Biografie) 80 jaar oorlog - Gijs van der Ham / NTR Het goede leven - Annegreet van Bergen Hitlers Derde Rijk in 100 voorwerpen - Roger Moorhouse De Zonnekoning - Glorie en schaduw van Lodewijk XIV (Johan Op de Beeck)
Gelijk naar geschiedenisboeken over: