Vrijwilligers gezocht voor ondergronds museum DOM under

Domplein in Utrecht
Domplein in Utrecht
Begin juni opent DOM under, een ondergronds museum in het hart van het Domplein in Utrecht. De initiatiefnemers zijn op zoek naar vrijwilligers die het publiek straks willen ontvangen.


Er wordt niet speciaal gezocht naar experts die nu al alles weten over Utrecht en het Domplein. De vrijwilligers krijgen voor de officiële opening op 2 juni zelf namelijk verschillende rondleidingen. Tegen de tijd dat de publieksrondleidingen beginnen zijn de vrijwilligers hierdoor helemaal ingevoerd in de materie.

De publieksbegeleiders hoeven zelf geen rondleidingen te geven. Ze begeleiden en helpen daar waar nodig is. Initiatief Domplein:

“Je wisselt je rol als publieksbegeleiders af met een collega met wie je samen de dag verzorgt. De groep wordt door jou ontvangen en begeleid door de twee ruimtes van DOM under: de eerste onder het UCK op Domplein 4 en de tweede midden onder het Domplein, tussen de Domtoren en Domkerk.”

Een bezoek duurt ongeveer 75 minuten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via emailadres [email protected]

Bekijk meer over:

Museumnieuws

Nooit uitgelezen...

Historiek is uw online geschiedenismagazine. Ons archief bevat duizenden artikelen. Bekijk hier onze alfabetische onderwerplijst en blijf lezen. Of bekijk onze tips op de voorpagina.

Meer informatie of samenwerken? Klik dan hier. Heeft u zelf een artikel dat u wilt publiceren, mail ons dan. Informatie voor uitgevers is hier te vinden en onze colofon vindt u hier.

Doorzoek ons archief: