Win kaarten voor opening Maand van de Geschiedenis


De officiële opening van de Maand vindt op dinsdagavond 4 oktober plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Deze avond is georganiseerd door het Historisch Nieuwsblad.

Tijdens een avondvullend programma, gepresenteerd door Ad van Liempt, worden onder meer de vijf genomineerde auteurs voor de Libris Geschiedenis Prijs 2011 geïnterviewd. Verder verlenen prominente historici als Fik Meijer, Maarten van Rossem, Geert Mak, Herman Pleij en Thomas von der Dunk hun medewerking aan de avond.

Kaarten voor de opening van de geschiedenismaand kosten 18,50 euro en zijn te bestellen op de website van de Stadsschouwburg Amsterdam.

- advertentie -

Winactie

Historiek mag twee toegangskaarten weggeven. Kans maken op één van die kaarten? Mail dan het antwoord op de volgende vraag ov.v. Maand van de Geschiedenis naar info@historiek.net:

Wie werd in 2010 door lezers van het Historisch Nieuwsblad verkozen tot historicus van het jaar?

De twee winnaars krijgen op dinsdagochtend 4 oktober bericht. Hun namen worden op de gastenlijst gezet. Succes! De actie is inmiddels gesloten, winnaars ontvangen bericht.

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

Helden - Stephen Fry De jodenvervolging in foto's De Bourgondiërs - Bart Van Loo Wij zijn de Bickers - Simone van der Vlugt t Hooge Nest - Roxane van Iperen Vietnam - Max Hastings Boerhaave botanicus - Margreet Wesseling Het gedroomde Noorden - Adwin de Kluyver Vet oud - Gouden Eeuw De zaak Oldenbarnevelt
Gelijk naar geschiedenisboeken over: