Win kaarten voor opening Maand van de Geschiedenis


De officiële opening van de Maand vindt op dinsdagavond 4 oktober plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Deze avond is georganiseerd door het Historisch Nieuwsblad.

Tijdens een avondvullend programma, gepresenteerd door Ad van Liempt, worden onder meer de vijf genomineerde auteurs voor de Libris Geschiedenis Prijs 2011 geïnterviewd. Verder verlenen prominente historici als Fik Meijer, Maarten van Rossem, Geert Mak, Herman Pleij en Thomas von der Dunk hun medewerking aan de avond.

Kaarten voor de opening van de geschiedenismaand kosten 18,50 euro en zijn te bestellen op de website van de Stadsschouwburg Amsterdam.

- advertentie -

Winactie

Historiek mag twee toegangskaarten weggeven. Kans maken op één van die kaarten? Mail dan het antwoord op de volgende vraag ov.v. Maand van de Geschiedenis naar info@historiek.net:

Wie werd in 2010 door lezers van het Historisch Nieuwsblad verkozen tot historicus van het jaar?

De twee winnaars krijgen op dinsdagochtend 4 oktober bericht. Hun namen worden op de gastenlijst gezet. Succes! De actie is inmiddels gesloten, winnaars ontvangen bericht.

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

1001 vrouwen in de 20ste eeuw - Els Kloek Napoleon - De man achter de mythe (Adam Zamoyski) De rechtvaardigen - Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde (Jan Brokken) Reconquista - Miquel Bulnes Leonardo da Vinci - Sprekende gezichten De bokser - 
Het leven van Max Moszkowicz (Biografie) 80 jaar oorlog - Gijs van der Ham / NTR Het goede leven - Annegreet van Bergen Hitlers Derde Rijk in 100 voorwerpen - Roger Moorhouse De Zonnekoning - Glorie en schaduw van Lodewijk XIV (Johan Op de Beeck)
Gelijk naar geschiedenisboeken over: