Steun Historiek met een donatie

Vragen om geld heeft iets vervelends. En we doen het ook liever niet. Maar omdat we afhankelijk zijn van ondersteuning, doen we het toch. Aan het onderhouden van Historiek hebben wij een dagtaak. ‘Wij’ dat zijn Yuri en Lilian Visser. Vanuit Ermelo werken we zeven dagen per week aan Historiek.

We schrijven zelf uiteraard artikelen, maar zijn ook veel bezig met het plaatsen van stukken van andere auteurs. We redigeren teksten, zoeken geschikt beeldmateriaal, gaan aan de slag als er technische problemen zijn, verzorgen de administratie, verrichten onderhoudswerk aan de systemen, beheren de redactiemail, enzovoort.

Dat alles doen we omdat we het leuk vinden. En omdat we het belangrijk vinden dat er een site als Historiek is, waar geschiedenis de volle aandacht krijgt. Omdat we vinden dat voor een heldere blik op het heden historische kennis onontbeerlijk is. Omdat geschiedenis een ‘geestverruimend middel’ is… Dat er behoefte is aan een site als Historiek blijkt ook uit de bezoekersaantallen. Maandelijks weten honderdduizenden mensen Historiek te vinden en in 2015 werden we beloond met de publieksprijs voor online geschiedenis.

Het verzoek

Geschiedenis Online PrijsWe hebben prachtig werk, maar maken ons soms wel zorgen om de inkomsten. Alleen de hosting van de website kost, vanwege de grote bezoekersstroom, al honderden euro’s per maand. Ons project financieel gezond maken is een uitdaging op zich.

Koopt u wel eens geschiedenisboeken, dan helpt u ons eenvoudig door uw boeken te bestellen in onze winkel. U betaalt voor uw nieuwe boeken hetzelfde als bij Bol en heeft ze even snel in huis. Het enige verschil is dat de marge naar Historiek gaat.

Donaties zijn ook zeer welkom. Ons financieel ondersteunen kan eenvoudig via onderstaand formulier. Wilt u meer informatie over de besteding, in gesprek gaan over een sponsorschap of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Voor de afronding van een donatie wordt u automatisch doorgestuurd naar onze betalingspartner, waar u veilig de betaling kan afronden. Betalen middels een handmatige overschrijving (NL73 ABNA 0588104329, t.n.v. Historiek) kan uiteraard ook. U vindt onze bankgegevens hieronder.

Veel dank!

Yuri & Lilian Visser
Historiek

Doneer aan Historiek:

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*


Historiek vof
Van Veldhuijsenweg 19
3851JP Ermelo
t: 0341-843147
e: info@historiek.net
w: www.historiek.net

KvK-nummer: 08220576
Bankrekening: 58.81.04.329 (ABN)
IBAN: NL73ABNA0588104329
BIC: ABNANL2A