Steun Historiek met een donatie

Historiek brengt geschiedenis op een toegankelijke manier naar een breed publiek. De site trekt maandelijks honderdduizenden bezoekers (van geïnteresseerde leek tot professional). Geschiedenis maakt mensen rijker, maar dat moeten we niet letterlijk nemen. Financieel is het voor ons als beheerders steeds een uitdaging om het project financieel gezond te krijgen. De site is volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten, donaties en verkoop van boeken in onze winkel.

De redactie van Historiek wordt gevormd door Yuri en Lilian Visser. Vanuit Ermelo werken wij, vrijwel dagelijks, aan de site. We schrijven zelf uiteraard artikelen, maar zijn ook veel bezig met het plaatsen van berichten van andere auteurs. We redigeren teksten, zoeken geschikt beeldmateriaal, gaan aan de slag als er technische problemen zijn, stellen de nieuwsbrief samen, verzorgen de administratie, verrichten onderhoudswerk aan de systemen, beheren de redactiemail, enzovoort.

Dat alles doen we omdat we het leuk vinden. En omdat we het belangrijk vinden dat er een site als Historiek is, waar geschiedenis de volle aandacht krijgt. Omdat we geschiedenis beschouwen als een ‘geestverruimend middel’…

Het verzoek

We hebben prachtig werk, maar maken ons soms wel zorgen om de inkomsten. Alleen de hosting van de website kost, vanwege de grote bezoekersstroom, al honderden euro’s per maand. Ons project financieel gezond maken is een uitdaging op zich. Koopt u wel eens geschiedenisboeken, dan helpt u ons eenvoudig door uw boeken te bestellen in onze winkel. U betaalt voor uw nieuwe boeken hetzelfde als bij Bol.com of de lokale boekhandel en we bezorgen snel. De meeste boeken heeft u de volgende dag al in huis.

Donaties zijn ook zéér welkom. Ons financieel ondersteunen kan eenvoudig via onderstaand formulier. Betalen middels een handmatige overschrijving (NL73 ABNA 0588104329, t.n.v. Historiek) kan uiteraard ook. Wilt u meer informatie over de besteding, in gesprek gaan over een sponsorschap of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Voor de afronding van een donatie wordt u automatisch doorgestuurd naar onze betalingspartner, waar u veilig de betaling kan afronden.

Veel dank!

Yuri & Lilian Visser
Historiek

Doneer aan Historiek:

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Historiek vof
Van Veldhuijsenweg 19
3851JP Ermelo
t: 0341-843147
e: info@historiek.net
w: www.historiek.net

Bankrekening (IBAN): NL73ABNA0588104329
BIC: ABNANL2A
KvK-nummer: 08220576