Dark
Light

Enne Koops (1978-2023) – In memoriam

23 minuten leestijd

 

L.S.,

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het onverwachtse overlijden van Enne Koops. Als we bovenstaande zin op het scherm zien staan, springen de tranen ons opnieuw in de ogen. Het is moeilijk om te bevatten dat Enne er niet meer is.

Enne Koops
Enne Koops
Jarenlang werkte Enne met veel enthousiasme mee aan Historiek. Enne was een historicus met een fijne pen en een grote voorliefde voor publieksgeschiedenis. Hij woonde om de hoek en vaak filosofeerden we samen over de toekomst van Historiek en bespraken we nieuwe artikelen en mogelijkheden. Enne heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de website, die hem zeer lief was. Zijn artikelen zijn en worden door duizenden mensen gelezen. Met zijn overlijden verliest Historiek een deel van zijn eigen geschiedenis.

Naast dit alles was Enne vooral een zeer goede vriend, die we vanaf nu dus moeten missen. We denken in grote dankbaarheid aan hem terug.

Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin en familie.

Yuri & Lilian Visser
Historiek

16 januari 2023

Historiek is een onafhankelijk online geschiedenismagazine voor een breed publiek. We willen geschiedenis en actualiteit met elkaar verbinden en geschiedenisverhalen gratis toegankelijk maken. Steun ons werk

Recent gepubliceerd

Gratis geschiedenismagazine

Ontvang, net als ruim 52.000 anderen, iedere week de gratis nieuwsbrief van Historiek:
×