Adverteren op Historiek

Historiek is een populair online geschiedenismagazine. We trekken een breed, historisch geïnteresseerd publiek. Maandelijks ontvangt onze hoofdsite honderdduizenden bezoekers. Adverteren op Historiek is mogelijk en kan op verschillende manieren.

We kunnen zowel campagnes opzetten voor grotere bedrijven en instellingen als voor kleinere adverteerders of particulieren. En promotie is zowel mogelijk op onze goedbezochte site, als bijvoorbeeld in onze nieuwsbrief. Ook op het gebied van sponsored content en advertorials zijn er mogelijkheden. Wij sturen u met plezier een overzicht van de mogelijkheden, met daarbij uiteraard ook informatie over bereik en doelgroep.

Aanvraag advertentiemogelijkheden:

Eerder zetten wij onder meer succesvolle campagnes op met het Rijksmuseum, Nationaal Comité 4 en 5 Mei, Haags Historisch Museum, de Maand van de Geschiedenis, SDB International, het Joods Historisch Museum en Catawiki.

Testimonial

“Kleine geschiedenissen, interessante bronnen en mooie verhalen… Het BHIC maakt thematische websites over de Brabantse geschiedenis, van oude auto’s tot het Rijke Roomse Leven in Brabant. We hebben in Historiek een prettige en succesvolle partner gevonden bij het onder de aandacht brengen van onze historische bronnen. Regelmatig plaatsen we banners in de nieuwsbrief van Historiek. Deze zorgen voor veel extra bezoek.” – Margot America (BHIC) over adverteren op Historiek


Meer informatie? Neem contact op met:

Lilian Visser
t: +31(0)341-843147
e: lilian@historiek.net

Historiek vof
Van Veldhuijsenweg 19,
3851 JP Ermelo

KvK-nummer: 08220576