Adverteren op Historiek

Historiek is een populair online geschiedenismagazine. We trekken een breed, historisch geïnteresseerd publiek. Maandelijks ontvangt onze hoofdsite honderdduizenden bezoekers. Adverteren op Historiek is mogelijk en kan op verschillende manieren.

Historiek

We kunnen zowel campagnes opzetten voor grotere bedrijven en instellingen als voor kleinere adverteerders of particulieren. En promotie is zowel mogelijk op onze goedbezochte site, als bijvoorbeeld in onze nieuwsbrief. Wij sturen u met plezier een overzicht van de mogelijkheden, met daarbij uiteraard ook informatie over bereik en doelgroep. En natuurlijk kunnen wij ook kijken of wij op maat met u een campagne op kunnen zetten.

Aanvraag advertentiemogelijkheden:

Mail ons

NB: Advertorials (advertenties in de vorm van redactionele artikelen) plaatst Historiek niet.

Google Adwords

Adverteert u al via Google Adwords? Dan kunt u ook specifiek advertenties vertonen op Historiek. Klik daarvoor tijdens het aanmaken van een nieuweAdwords-campagne op “Plaatsingen” en zoek vervolgens op Historiek.net. U kunt onze website dan selecteren voor automatische plaatsingen van uw advertentie. Meer informatie.


Eerder zetten wij onder meer succesvolle campagnes op met het Rijksmuseum, Nationaal Comité 4 en 5 Mei, Haags Historisch Museum, de Maand van de Geschiedenis, SDB International, het Joods Historisch Museum en Catawiki.

Ervaring van een adverteerder:

“Kleine geschiedenissen, interessante bronnen en mooie verhalen… Het BHIC maakt thematische websites over de Brabantse geschiedenis, van oude auto’s tot het Rijke Roomse Leven in Brabant. We hebben in Historiek een prettige en succesvolle partner gevonden bij het onder de aandacht brengen van onze historische bronnen. Regelmatig plaatsen we banners in de nieuwsbrief van Historiek. Deze zorgen voor veel extra bezoek.” – Margot America (BHIC) over adverteren op Historiek


Meer informatie? Neem contact op met:

Lilian Visser
e: [email protected]

Bekijk meer over:


Nooit uitgelezen...

Historiek is uw online geschiedenismagazine. Ons archief bevat duizenden artikelen. Bekijk hier onze alfabetische onderwerplijst en blijf lezen. Of bekijk onze tips op de voorpagina.

Meer informatie of samenwerken? Klik dan hier. Heeft u zelf een artikel dat u wilt publiceren, mail ons dan. Informatie voor uitgevers is hier te vinden.

Honderden auteurs publiceerden al op Historiek. Bekijk hier wie

Doorzoek ons archief: