Week van de koloniale geschiedenis

Nieuwsbrief Historiek

Online geschiedenismagazine Historiek verstuurt iedere dinsdag een gratis nieuwsbrief. Hierin vindt u steeds het belangrijkste nieuws van de week en natuurlijk onze historische achtergrondverhalen, boekbesprekingen, opiniestukken en blogs.

Aanmelden is eenvoudig. Vul hieronder uw emailadres in, selecteer ‘Hoofdnieuwsbrief Historiek’, klik op ‘Abonneren!’ en u ontvangt, net als duizenden andere geschiedenisliefhebbers, vanaf dat moment iedere week onze nieuwsbrief. We versturen deze op dinsdag, maar omdat het geruime tijd duurt voor alle mails zijn verzonden, kan het ook zijn dat u de nieuwsbrief pas op woensdag ontvangt. Naast onze hoofdnieuwsbrief hebben wij ook enkele thematische nieuwsbrieven. Deze worden dagelijks verstuurd, als er tenminste nieuwe berichten over het betreffende onderwerp zijn gepubliceerd. Via het formulier hieronder kunt u uzelf desgewenst ook aanmelden voor meerdere nieuwsbrieven.

NB: ‘Hoofdnieuwsbrief Historiek’ wordt een keer per week, op dinsdag of woensdag, verstuurd. De thematische nieuwsbrieven versturen we een keer per dag, als er nieuwe berichten zijn gepubliceerd over het betreffende onderwerp.

Archief nieuwsbrieven:

Alleen de wekelijkse nieuwsbrief (Hoofdnieuwsbrief Historiek) wordt getoond