Lilian Visser-Ahlers

Beheer & communicatie

Afgestudeerd als journalist heb ik vanaf het begin meegewerkt aan Yuri’s ambitie om nieuws van een historische achtergrond te voorzien. In de beginjaren had ik mijn eigen werk ernaast, maar sinds 2015 werk ik fulltime mee. De site groeide ook zo erg dat er wel extra ‘mankracht’ nodig was. Helemaal sinds we in 2016 begonnen met een online geschiedeniswinkel.

profielfoto Lilian Visser
Lilian Visser
In die winkel, bij de boeken ligt ook mijn passie voor geschiedenis. Ik hou van mooie verhalen en van wat minder mooie verhalen die wel de actualiteit in een beter perspectief zetten. Soms kan het helpen om dingen te begrijpen. Daarnaast zijn veel historische figuren ontzettend inspirerend. Naast mijn werk voor de winkel en het doen van de administratie, heb ik veel contacten met uitgevers en adverteerders. Met honderdduizenden bezoekers per maand en een nieuwsbrief met ruim 33.000 lezers zijn we een gewild platform.

Dat dit leuke werk goed te combineren is met de zorg voor onze dochter Anna (9) is natuurlijk een pre. Net als de vele positieve reacties die we krijgen op de website.

Meer informatie? Mee- of samenwerken? Heb je vragen over de winkel, promotiemogelijkheden of aan mij persoonlijk? Neem dan contact met me op

~ Lilian Visser
[email protected]

Bekijk ook: Colofon

Bekijk meer over:

Overig

Nooit uitgelezen...

Historiek is uw online geschiedenismagazine. Ons archief bevat duizenden artikelen. Bekijk hier onze alfabetische onderwerplijst en blijf lezen. Of bekijk onze tips op de voorpagina.

Meer informatie of samenwerken? Klik dan hier. Heeft u zelf een artikel dat u wilt publiceren, mail ons dan. Informatie voor uitgevers is hier te vinden en onze colofon vindt u hier.

Doorzoek ons archief: