StudieboekenStudieboeken

Lilian Visser-Ahlers

Beheer & communicatie

Lilian AhlersAfgestudeerd als journalist heb ik vanaf het begin meegewerkt aan Yuri’s ambitie om nieuws van een historische achtergrond te voorzien. In de beginjaren had ik mijn eigen werk ernaast, maar sinds 2015 werk ik fulltime mee. De site groeide ook zo erg dat er wel extra ‘mankracht’ nodig was. Helemaal sinds we in 2016 begonnen met een online geschiedeniswinkel.

In die winkel, bij de boeken ligt ook mijn passie voor geschiedenis. Ik hou van mooie verhalen en van wat minder mooie verhalen die wel de actualiteit in een beter perspectief zetten. Soms kan het helpen om dingen te begrijpen. Daarnaast zijn veel historische figuren ontzettend inspirerend.

Naast mijn werk voor de winkel en het doen van de administratie, heb ik veel contacten met uitgevers en adverteerders. Met ruim 200.000 bezoekers per maand en een nieuwsbrief met ruim 16.000 lezers zijn we een gewild platform.

Dat dit leuke werk goed te combineren is met de zorg voor onze dochter Anna (5) is natuurlijk een pré. Net als de vele positieve reacties die we krijgen op de website. Rijk worden we er echter niet van. Steun voor ons project is dan ook meer dan welkom.

- advertentie -

Meer informatie? Mee- of samenwerken? Heb je vragen over de winkel, promotiemogelijkheden of aan mij persoonlijk? Neem dan contact met me op via:

Email: lilian@historiek.net
Telefoon: +31 (0)341-843147


Archiefstukken:

Meer tips ➱

Verder speuren:

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister