Verhalenbundel van Historiek

Historische verhalen - Bundel HistoriekBegin april heeft Historiek een bundel vol historische verhalen uitgebracht. Auteurs zijn Historiek-oprichter Yuri Visser en de aan Historiek verbonden historicus Enne Koops, tevens geschiedenisleraar in Ermelo. Een ideaal kado voor liefhebbers van geschiedenis en historische wetenswaardigheden.

Van de achterflap:

“Deze bundel bevat ruim vijftig bijzondere historische verhalen en anekdotes. Van een kip zonder kop die zijn baasje geen windeieren legt tot een pijnlijk verhaal over keizerlijke aambeien. En van een man die zichzelf tot keizer van de Verenigde Staten uitroept tot een historische (Duitse!) practical joke. Historische rariteiten, maar ook enkele verhalen met een serieuzere ondertoon.”

De verhalenbundel – die € 15 kost en toegankelijk is voor een breed publiek – is uitsluitend verkrijgbaar via de webshop van Historiek.

inhoud1

inhoud2

Bronnen & afbeeldingen(pdf)

Bekijk meer over:


Nooit uitgelezen

Historiek is uw online geschiedenismagazine. Ons archief bevat duizenden artikelen. Bekijk hier onze alfabetische onderwerplijst en blijf lezen. Of bekijk onze tips op de voorpagina.

Meer informatie of samenwerken? Klik dan hier. Heeft u zelf een artikel dat u wilt publiceren, mail ons dan.

Doorzoek ons archief: