Dark
Light

Lilian Visser-Ahlers

Beheer & communicatie
1 minuut leestijd

Afgestudeerd als journalist heb ik vanaf het begin meegewerkt aan Yuri’s ambitie om de actualiteit van historische achtergrond te voorzien. In de beginjaren had ik mijn eigen werk ernaast, maar sinds 2015 werk ik fulltime mee. De site groeide ook zo snel dat er wel extra ‘mankracht’ nodig was. Helemaal toen we in 2016 begonnen met onze boekenwebsite.

profielfoto Lilian Visser
Lilian Visser
Onder meer bij deze boeken ligt ook mijn passie voor geschiedenis. Ik hou van mooie verhalen en van de wat minder mooie verhalen die wel de actualiteit in een beter perspectief kunnen zetten. Naast het beheer van de boekenwebsite, verzorg ik de (financiële) administratie, maak ik de wekelijkse rubriek signalementen en onderhoud ik veel contacten met uitgevers en adverteerders. Met honderdduizenden bezoekers per maand en een nieuwsbrief met ruim 45.000 lezers zijn we een gewild platform.

Dat dit leuke werk goed te combineren is met de zorg voor onze dochter Anna (11) is natuurlijk een pre. En ook de vele positieve en hartelijke reacties die we krijgen op de website maakt het een plezier om aan Historiek te werken.

Meer informatie? Mee- of samenwerken? Heb je vragen over de boekenwebsite, promotiemogelijkheden of aan mij persoonlijk? Neem dan contact met me op

~ Lilian Visser
[email protected]

Link: Colofon

Historiek is een onafhankelijk online geschiedenismagazine voor een breed publiek. We willen geschiedenis en actualiteit met elkaar verbinden en geschiedenisverhalen gratis toegankelijk maken.

Steun ons werk

Recent gepubliceerd

Gratis geschiedenismagazine

Ontvang, net als ruim 52.000 anderen, iedere week de gratis nieuwsbrief van Historiek:
×