Lilian Visser-Ahlers

Beheer & communicatie
1 minuut leestijd

Afgestudeerd als journalist heb ik vanaf het begin meegewerkt aan Yuri’s ambitie om nieuws van een historische achtergrond te voorzien. In de beginjaren had ik mijn eigen werk ernaast, maar sinds 2015 werk ik fulltime mee. De site groeide ook zo snel dat er wel extra ‘mankracht’ nodig was. Helemaal toen we in 2016 begonnen met onze boekenwebsite.

profielfoto Lilian Visser
Lilian Visser
Onder meer bij deze boeken ligt ook mijn passie voor geschiedenis. Ik hou van mooie verhalen en van de wat minder mooie verhalen die wel de actualiteit in een beter perspectief zetten. Soms kan het helpen om dingen beter te begrijpen. Daarnaast zijn veel historische figuren ontzettend inspirerend. Naast het beheren van de boekenwebsite, schrijf ik artikelen, verzorg ik de (financiële) administratie en heb ik veel contacten met uitgevers en adverteerders. Met honderdduizenden bezoekers per maand en een nieuwsbrief met ruim 40.000 lezers zijn we een gewild platform.

Dat dit leuke werk goed te combineren is met de zorg voor onze dochter Anna (11) is natuurlijk een pre. En ook de vele positieve en hartelijke reacties die we krijgen op de website maakt het een plezier om aan Historiek te werken.

Meer informatie? Mee- of samenwerken? Heb je vragen over de boekenwebsite, promotiemogelijkheden of aan mij persoonlijk? Neem dan contact met me op

~ Lilian Visser
[email protected]

Bekijk ook: Colofon

Abonneer
Stuur mij een e-mail bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties