Maîtresse Kennedy doet boekje open

1 minuut leestijd

Once Upon a Secret – Mimi Alford
Een maîtresse van de Amerikaanse president John F. Kennedy gaat een boek uitbrengen waarin ze details onthuld over de relatie die ze ooit met de president had. Dat meldt de New York Post.

Dat Kennedy tijdens zijn presidentschap een affaire had met Mimi Alford was bekend. Er wordt onder meer over geschreven in de in 2003 verschenen biografie An Unfinished Life: John F. Kennedy, 1917-1963 van Robert Dallek.

Mimi Alford was achttien jaar oud toen ze in 1962 stage ging lopen op het Witte Huis. Kort na haar aantreden ontmoette ze de president toen die een duik in het zwembad nam. Het duo wisselde slechts een paar woorden. De stagiaire werd nog diezelfde dag benaderd door een vriend van de president en uitgenodigd voor een bezoek aan diens ambtswoning.

Tijdens de ontmoeting die volgde werd de stagiaire naar eigen zeggen door de president ontmaagd. In het boek schrijft ze dat ze zelf geshockeerd was door deze gebeurtenis,maar dat het voor de president niets bijzonders leek. Alford zou uiteindelijk achttien maanden de maîtresse van de Amerikaanse president blijven.

Volgens Alford werd er in die periode soms ook met libido-verhogende drugs geëxperimenteerd.

Mimi Alford is nu 69 jaar oud. Ze is oma en leidt een kerk in New York. Haar boek – getiteld Once Upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy and Its Aftermath – verschijnt woensdag 8 februari.

Abonneer
Stuur mij een e-mail bij
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit bericht?x