Dark
Light

Historiek opent geschiedeniswinkel – 9000 historische titels

Auteur:
1 minuut leestijd

Historiek heeft vrijdag een online boekhandel geopend. Het is vanaf nu mogelijk direct geschiedenisboeken te bestellen bij Historiek. De nieuwe geschiedeniswinkel bevat bijna 9000 historische titels waarvan een groot deel binnen 24 uur geleverd wordt.

Ons doel is om het enorme aanbod aan geschiedenisboeken overzichtelijk te presenteren en uiteindelijk bij u thuis te bezorgen. In de nieuwe winkel vindt u niet alleen de flaptekst van historische titels maar ook veel links naar voorpublicaties, leesfragmenten en inhoudelijke besprekingen. Dankzij deze koppeling met Historiek zijn we meer dan een ‘gewone online boekhandel’. De komende tijd gaan we proberen allerlei extra categorieën toe te voegen, zodat er op nog meer themas gezocht kan worden.

Draagt u Historiek een warm hart toe? Koop dan voortaan uw boeken in onze winkel. De prijzen zijn hetzelfde als bij andere boekhandels en we leveren snel, zowel in Nederland als België. Vragen / wensen / opmerkingen / tips? Mail naar [email protected]

Test ons hier: www.geschiedenis-winkel.nl

Disclaimer: Dat wij nu naast onze hoofdsite een online boekhandel runnen heeft geen invloed op de wijze waarop wij boeken bespreken. We maken goede boeken niet beter en slechte boeken niet slechter. Beide zijn vermoedelijk overigens bij ons te koop.

Like de winkel op Facebook:

Oprichter (2008) en algemeen beheerder Historiek. Wil via de site historische achtergronden toegankelijk maken voor een breed publiek. Dit onder het motto: "Omdat we ook van gisteren zijn".

Gerelateerde rubrieken:

Gratis geschiedenismagazine

Ontvang, net als ruim 51.000 anderen, iedere week de gratis nieuwsbrief van Historiek:

Gratis nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief (51.323 actieve abonnees)


Donateurs ondersteunen ons project en dragen direct bij aan de uitbreiding van ons archief.

Meer informatie

Zelfde rubriek

×