Dark
Light

Acteur

Richard Kiel in 2014 - cc

Bond-schurk Richard Kiel (74) overleden

De Amerikaanse acteur Richard Kiel is deze week op 74-jarige leeftijd overleden. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn rol als de schurk 'Jaws' in James Bondfilms.
1 minuut leestijd
Robin Williams - cc

Acteur en komiek Robin Williams (63) overleden

Robin Williams sleepte in zijn carrière vier Oscar-nominaties in de wacht. Eén keer won hij een Oscar. Dat was in 1998 voor zijn bijrol in ´Good Will Hunting´. Williams speelt hierin een psychiater die een bijzondere vertrouwensband opbouwt met een jongvolwassene die te kampen heeft met grote emotionele blokkades (Matt Damon).
1 minuut leestijd

Britse acteur Bob Hoskins (71) overleden

De bekende Britse acteur Bob Hoskins is dinsdag op 71-jarige leeftijd overleden. De acteur werd bekend bij het grote publiek dankzij zijn rol in de BBC-dramaserie Pennies From Heaven.
1 minuut leestijd

Acteur Edmond Classen (75) overleden

De Nederlandse acteur Edmond Classen is maandag op 75-jarige leeftijd overleden. Hij was onder meer bekend van komedieseries als Het Zonnetje in Huis en Oppassen!!!. De acteur, vader van Kiki en Rogier Classen, was ook te zien in de televisieserie Flodder en in de film Flodder 3 uit 1995. In 2000 leerde het grote publiek hem kennen als één van
1 minuut leestijd
×