Een ‘nieuw’ album van The Beatles

The Beatles
The Beatles
In november wordt er een nieuw livealbum van The Beatles uitgebracht. Het album bevat nummers die in 1963 en 1964 werden opgenomen bij de BBC.

Het gaat met name om vroege hits en covers die nog niet eerder zijn uitgebracht. Daarnaast zijn er verschillende gesprekken te horen die de leden van The Beatles tussen het spelen van de verschillende nummers door met medewerkers van de BBC voerden.

Titel van het album wordt: On Air – Live At The BBC Volume 2. het eerste deel van deze opnamen werd al in 1994 uitgebracht. Wereldwijd werden van dat album in zes weken tijd vijf miljoen exemplaren verkocht. Het album wordt ook op vinyl uitgebracht.

Eerdere uitgave:

- advertentie -

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

1001 vrouwen in de 20ste eeuw - Els Kloek Napoleon - De man achter de mythe (Adam Zamoyski) De rechtvaardigen - Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde (Jan Brokken) Reconquista - Miquel Bulnes Leonardo da Vinci - Sprekende gezichten De bokser - 
Het leven van Max Moszkowicz (Biografie) 80 jaar oorlog - Gijs van der Ham / NTR Het goede leven - Annegreet van Bergen Hitlers Derde Rijk in 100 voorwerpen - Roger Moorhouse De Zonnekoning - Glorie en schaduw van Lodewijk XIV (Johan Op de Beeck)
Gelijk naar geschiedenisboeken over: