1 april, grappendag

Elk jaar doen de media en veel particulieren op 1 april weer hun best om iemand iets wijs te maken of mensen voor de gek te houden.

Dodelijke Hitler-moppen

Het vertellen van moppen tijdens de Tweede Wereldoorlog gebeurde natuurlijk vaak genoeg. Maar je moest wel heel goed opletten aan wie je de mop vertelde.

Historische moppen – deel 5: Vroegmoderne tijd

Geschiedenis is bij uitstek een vak waarover veel moppen de ronde doen. In een aantal artikelen komen de beste en slechtste grappen (het is maar wat uw smaak is) voorbij. Vandaag een aantal moppen over een de vroegmoderne tijd, het tijdvak van circa 1450 tot 1800.

Historische moppen – deel 4: Oudheid

Geschiedenis is bij uitstek een vak waarover veel moppen de ronde doen. In een aantal artikelen komen de beste en slechtste grappen (het is maar wat uw smaak is) voorbij. Vandaag een aantal moppen uit en over de Oudheid.

Historische moppen – deel 1: Tweede Wereldoorlog

Geschiedenis is bij uitstek een vak waarover veel moppen de ronde doen. In een aantal artikelen komen de beste en slechtste grappen (het is maar wat uw smaak is) voorbij. Vandaag een aantal moppen over een populair onderwerp: de Tweede Wereldoorlog.