Gemeentemuseum Den Haag dag gratis te bezoeken

Gemeentemuseum in Den Haag - Foto: CC/Roel Wijnants

Gemeentemuseum in Den Haag – Foto: CC/Roel Wijnants

Het Gemeentemuseum in Den Haag is zondag gratis te bezoeken. De gemeente Den Haag wil zo alle inwoners bedanken voor de gastvrije ontvangst van de deelnemers van de Nuclear Security Summit (NSS), eind vorige maand.

Ook president Barack Obama bezocht het Gemeentemuseum tijdens de NSS. Hij liet zich fotograferen voor de beroemde Victory Boogie Woogie van Piet Mondriaan. Op zondag 13 april kunnen geïnteresseerden hetzelfde laten doen. En ze hoeven dus geen entree te betalen.

Het museum springt met een aangepast programma in op de gratis openstelling. Zo is een lezing over Jacoba van Heemskerck dit keer bijvoorbeeld ook gratis te volgen. Normaal moet voor de ‘Kunst op Zondag’-lezingen vijf euro betaald worden.

Burgemeester Van Aartsen en Voorzitter Wladimiroff presenteren het aangekochte schilderij van Arntzenius
Burgemeester Van Aartsen en Voorzitter Wladimiroff presenteren het…
Lou Geels als Bromsnor, 1972 (CC - Beeld…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: