Antiquarenbeurs in Sint Janskerk in Maastricht

Sint Janskerk – Foto: CC/Euk
In de gotische Sint Janskerk in Maastricht wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart voor de vijfde keer een grote internationale antiquarenbeurs gehouden.

Aan deze beurs nemen een dertigtal antiquarenhuizen uit binnen- en buitenland deel. Volgens de organisatie van de Maastricht Antiquarian Book & Print Fair (MABP) is de beurs net alleen interessant voor de ‘verwende collectioneur’ maar ook voor de ‘bescheiden verzamelaar’. De organisatie:

Iedere exposant brengt zo zijn eigen specialisme mee, van middeleeuwse handschriften tot bibliofilie, boeken over fotografie, avant garde, architectuur tot moderne kunst.

Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.maastrichtbookandprintfair.nl.

- advertentie -

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

1001 vrouwen in de 20ste eeuw - Els Kloek Napoleon - De man achter de mythe (Adam Zamoyski) De rechtvaardigen - Hoe een Nederlandse consul duizenden Joden redde (Jan Brokken) Reconquista - Miquel Bulnes Leonardo da Vinci - Sprekende gezichten De bokser - 
Het leven van Max Moszkowicz (Biografie) 80 jaar oorlog - Gijs van der Ham / NTR Het goede leven - Annegreet van Bergen Hitlers Derde Rijk in 100 voorwerpen - Roger Moorhouse De Zonnekoning - Glorie en schaduw van Lodewijk XIV (Johan Op de Beeck)
Gelijk naar geschiedenisboeken over: