Yuri Visser

Oprichter / dagelijks beheer

Yuri VisserEmail: yuri.visser@historiek.net

Yuri Visser richtte Historiek in 2008 op omdat hij vond dat het internet wel een site kon gebruiken waar nieuws en geschiedenis met elkaar werden verbonden. Er bleek inderdaad behoefte te zijn aan een dergelijke site. Iedere dag ontvangt Historiek duizenden bezoekers. En in 2015 werd de site door het publiek uitgeroepen tot het beste online geschiedenisproject van Nederland.

De komende tijd moet Historiek zich steeds meer gaan ontwikkelen als online historisch platform. Culturele instellingen, historici en auteurs die via Historiek het grote publiek willen bereiken, zijn wat Yuri betreft dan ook van harte welkom.

Enige tijd geleden lanceerde Historiek de nieuwe projecten www.vandaagindegeschiedenis.nl en picturahistoria.com. Daarnaast hebben we een geschiedeniswinkel. Meer informatie over Historiek? Mee- of samenwerken? Algemene vragen over de site? Neem dan contact op:

Yuri Visser
Van Veldhuijsenweg 19
3851JP Ermelo

T: +31 (0)341-843147
@: yuri.visser@historiek.net
     yurivisser@gmail.comRik Wouters is toeristische gids en reisleider, erkend door onder meer Toerisme…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: