Datum Museumnacht Amsterdam bekend

De Museumnacht wordt dit jaar gehouden op 2 november

De Museumnacht wordt dit jaar gehouden op 2 november

De Amsterdamse Museumnacht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 november. De organisatie heeft dat maandag bekendgemaakt.

Het evenement is toe aan de veertiende editie en er doen dit keer vijftig musea en culturele instellingen mee, waaronder het Rijksmuseum, Ons’ Lieve Heer op Solder en het Tropenmuseum.


Dit zijn er vijf meer dan afgelopen jaar en daardoor kan de organisatie meer kaarten verkopen: 30.000. Afgelopen jaar werden er 27.500 kaarten verkocht. Het evenement was daarmee uitverkocht.

- advertentie -

Vanaf 2 oktober kunnen er kaarten voor de veertiende editie van de Museumnacht worden gekocht. Met die kaarten kan men tijdens de Museumnacht tussen zeven uur ’s avonds en twee uur ’s nachts een musea bezoeken en gratis reizen met het GVB vervoer. De afgelopen jaren was de Museumnacht ruim van tevoren uitverkocht. Bezoek voor meer informatie de website van het evenement.

Gerelateerde boeken:

Korenveld met kraaien – Vincent van Gogh, 1890…
Foto die gemaakt werd voor de Bowie-albumcover 'Aladdin…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: