Rondleidingen Soestdijk nog altijd populair

Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk blijkt nog altijd populair bij het publiek. Binnen een maand heeft Artifex, het bedrijf dat het paleis exploiteert, al veertienduizend kaarten verkocht voor rondleidingen.

Na de troonsafstand van koningin Juliana in 1980 bleven prinses Juliana en prins Bernhard tot hun overlijden op Soestdijk wonen. Het paleis en het omliggende park zijn vanaf 2007 opengesteld voor het publiek. De afgelopen vier jaar hebben al 600.000 mensen het paleis en de omliggende tuin bezocht.Eind vorig jaar sloot het paleis de deuren omdat er weer een nieuwe een beslissing genomen moest worden over de bestemming van het paleis. Die beslissing is echter over 2011 getild waardoor het paleis ook dit jaar nog door het publiek bezocht kan worden. De interesse blijkt nog altijd groot. In een maand tijd heeft organisatiebureau Artifex al 14.000 toegankskaarten verkocht.

- advertentie -
hoofddoek-265
HoofddoekjeVVD-Tweede Kamerlid Jeanine Hennis heeft in een interview met…
utrecht-site-waterlinie
De nieuwe websiteDe provincie Utrecht heeft een website gelanceerd…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: