Al miljoen bezoekers voor Paleis op de Dam

Paleis op de Dam (cc - Robert Scarth)

Paleis op de Dam (cc – Robert Scarth)

Sinds de heropening in 2009 heeft het Koninklijk Paleis op de Dam één miljoen bezoekers ontvangen. Het museum heeft dat deze week bekendgemaakt.

Het Paleis is ontvangstpaleis van het Koninklijk Huis en daarbuiten zoveel mogelijk opengesteld voor publiek. De bezoeker kan er onder meer kennismaken met de geschiedenis van het bijzondere gebouw in het hart van Amsterdam. Volgens het museum hebben onder meer tentoonstellingen – zoals deze zomer rond de eenmalige openstelling van de Krijgsraadzalen – bijgedragen aan het groeiende bezoekersaantal.

Het Koninklijk Paleis Amsterdam onderging tussen 2005 en 2009 een grote renovatie en restauratie.

Spoorwegmuseum in Utrecht
Spoorwegmuseum in UtrechtNa zevenentwintig jaar verlaat museumdirecteur Paul…
Leuvehaven Rotterdam (Maritiem Museum)Het Maritiem Museum Rotterdam en…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: