Andrée van Es voorzitter UNESCO-commissie

Op voordracht van de ministers van OCW, Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking is Andrée van Es benoemd tot voorzitter van de nationale UNESCO-commissie.

Tot juni dit jaar was Van Es wethouder in Amsterdam. Eerder was ze onder meer werkzaam als Directeur-Generaal Bestuur en Koninkrijksrelaties bij het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De nationale UNESCO-commissie is de schakel tussen de VN-organisatie UNESCO en Nederlandse deskundigen en instellingen, die op de specifieke UNESCO-terreinen onderwijs, wetenschap, cultuur en communicatie actief zijn. Zij adviseert de Nederlandse overheid over UNESCO-onderwerpen.

De oude zeemijn (politie Zaltbommel)
De oude zeemijn (politie Zaltbommel)De Explosieven Opruimingsdienst Defensie…
Hoorn van de Gouden Eeuw is straks virtueel te bezoeken
Het Westfries Museum in Hoorn heeft een virtuele wandeling door de stad…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: