Wekelijkse cartografieveilingen bij online veilinghuis Catawiki

– advertorial –

Bij Catawiki kunt u elke week meebieden op een bijzonder aanbod aan Cartografie. De Cartografieveilingen beginnen elke vrijdagmiddag en de kavels in de veilingen lopen elke maandag- en dinsdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Bieden op de veilingen begint op 1 euro.

Op de veilingen treft u een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan antieke landkaarten, stadsplattegronden en topografische aanzichten. Ook vindt u op de veilingen atlassen, facsimile uitgaven, referentiewerken en globes. Wekelijks organiseert Catawiki een Nederlandse- en Internationale Cartografieveiling. In de Cartografieveiling Nederland vindt u allerlei objecten omtrent het Nederlandse grondgebied.

In de Cartografieveiling Internationaal vindt u bijzonder werk van internationale bodem. Kortom, alles waar een coördinaat aan hangt en waarbij het zwaartepunt op topografie ligt vindt u op de wekelijkse Cartografieveilingen van Catawiki.

Naast de Cartografieveilingen vindt u bij Catawiki ook veilingen in meer dan 50 andere categorieën zoals: boeken, antiek, kunst, curiosa, oldtimers, sieraden, munten en affiches.

Alle Catawiki veilingen beginnen vrijdagmiddag om 12:00 uur.

– advertorial –

Dolly Verhoeven (storia.nl)
Dolly Verhoeven (storia.nl)Dolly Verhoeven is per 1 november…
James Watson
James WatsonDe Amerikaanse wetenschapper James Watson ontving in…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: