Beroemdste werken van Michelangelo

Een van de beroemdste kunstenaars ter wereld is Michelangelo Buonarroti (1475-1564). Hij was niet alleen beeldhouwer, maar ook schilder, architect en dichter.

Grand Central Terminal bestaat 100 jaar

Het stationsgebouw Grand Central Terminal in New York bestaat dit weekend precies honderd jaar. Aan het monumentale stationsgebouw was tien jaar gewerkt toen het op 2 februari 1913 de deuren opende voor het publiek.

Alle premiers van Nederland

Officieel heeft Nederland pas sinds 1945 een minister-president. Voor die tijd werden de regeringsleiders van Nederland de voorzitter van de ministerraad genoemd.

Foto’s van de Apollo-11 missie van Neil Armstrong

De Apollo 11-missie is zonder twijfel een van de bekendste ruimtevaartmissies aller tijden. De missie had als doel succesvol een maanlanding te maken. Astronauten zouden de maanlander vervolgens moeten verlaten om een allereerste maanwandeling te maken. De missie was succesvol. Op 21 juli 1969 zette astronaut Neil Armstrong als eerste

Mooiste bruggen ter wereld

Op de wereld zijn onnoemlijk veel bruggen te vinden en veel van die bruggen spreken tot de verbeelding. Hier een overzicht van een aantal beroemde bruggen.