José Feliciano overleden (maar niet die van ‘Feliz Navidad’)

José Luis 'Cheo' Feliciano (Still YouTube)

José Luis ‘Cheo’ Feliciano (Still YouTube)

In de media verschenen gisteren berichten over de dood van zanger José Feliciano. In verschillende artikelen werd gemeld dat het zou gaan om de blinde zanger José Feliciano die onder meer bekend werd met zijn kersthit Feliz Navidad. In werkelijkheid blijkt een andere bekende zanger met dezelfde naam te zijn overleden.

Het blijkt te gaan om de Puerto Ricaanse salsazanger José Luis ‘Cheo’ Feliciano. Hij stierf op 78-jarige leeftijd bij een auto-ongeluk. Zijn auto raakte een elektriciteitspaal.

Op Wikipedia en verschillende internationale nieuwssites werd enige tijd beweerd dat de man achter de enorme hit Feliz Navidad was overleden. Deze José Feliciano is 68 jaar oud. Hij komt eveneens uit Puerto Rico, maar is dus nog springlevend.

Salsazanger José Luis ‘Cheo’ Feliciano

- advertentie -
The Passion, Groningen 2014 (Willem-Jan de Bruin)
The Passion, Groningen 2014 (Willem-Jan de Bruin)Het evenement…
Musical 'Soldaat van Oranje'De musical 'Soldaat van Oranje'…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: