Een oude klassenfoto van Elio Di Rupo

De klassenfoto van Elio Di Rupo

De klassenfoto van Elio Di Rupo

De scholen zijn weer begonnen. Ook de Belgische premier stond maandag bij dat feit stil. Hij verstuurde een Twitter-bericht waarin hij leerlingen en leerkrachten een goede start van het nieuwe schooljaar wenste.

De premier plaatste daarnaast een klasfoto van zichzelf. De foto werd gemaakt bij de school Bascoups in Chapelle (Henegouwen) en toont de leerlingen van de laatste kleuterklas. Elio Di Rupo is achteraan in het midden te zien.

Watersnoodramp 1953In de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland worden vanaf…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: