ThiemeMeulenhoff werkt nauw samen met Rijksmuseum

ThiemeMeulenhoff
ThiemeMeulenhoff
Het Rijksmuseum en ThiemeMeulenhoff hebben afgesproken dat de collectie van het museum onderdeel gaat uitmaken van de lesmethoden geschiedenis en levensbeschouwing.


ThiemeMeulenhoff is een van de grootste aanbieders van leermiddelen in het Nederlandse onderwijs. Het bedrijf gaat samen met het Rijksmuseum ook een nieuwe leeroplossing ontwikkelen voor primair en voortgezet onderwijs waarin “informeel en formeel leren over kunst en cultuur hand in hand gaan”. Deze nieuwe leeroplossing wordt begin volgende jaar tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs gelanceerd.

Wim Pijbes, algemeen directeur Rijksmuseum:

“De deur van het museum staat op het schoolplein. ThiemeMeulenhoff is voor ons de ideale partner om ieder kind in Nederland in aanraking te brengen met kunst en geschiedenis”.

Bekijk ook onze uitgebreide onderwerpenlijst of het personenregister

Helden - Stephen Fry De jodenvervolging in foto's De Bourgondiërs - Bart Van Loo Wij zijn de Bickers - Simone van der Vlugt t Hooge Nest - Roxane van Iperen Vietnam - Max Hastings Boerhaave botanicus - Margreet Wesseling Het gedroomde Noorden - Adwin de Kluyver Vet oud - Gouden Eeuw De zaak Oldenbarnevelt
Gelijk naar geschiedenisboeken over: