Dark
Light

Wekelijkse cartografieveilingen bij online veilinghuis Catawiki

Auteur:
1 minuut leestijd
Een van de te veilen kaarten Utrecht; Lodovico Guicciardini - Trajectum - 1582
Een van de te veilen kaarten Utrecht; Lodovico Guicciardini - Trajectum - 1582

– advertorial –

Bij Catawiki kunt u elke week meebieden op een bijzonder aanbod aan Cartografie. De Cartografieveilingen beginnen elke vrijdagmiddag en de kavels in de veilingen lopen elke maandag- en dinsdagavond vanaf 20:00 uur na elkaar af. Bieden op de veilingen begint op 1 euro.

Catawiki
Catawiki
Op de veilingen treft u een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan antieke landkaarten, stadsplattegronden en topografische aanzichten. Ook vindt u op de veilingen atlassen, facsimile uitgaven, referentiewerken en globes. Wekelijks organiseert Catawiki een Nederlandse- en Internationale Cartografieveiling. In de Cartografieveiling Nederland vindt u allerlei objecten omtrent het Nederlandse grondgebied.

In de Cartografieveiling Internationaal vindt u bijzonder werk van internationale bodem. Kortom, alles waar een coördinaat aan hangt en waarbij het zwaartepunt op topografie ligt vindt u op de wekelijkse Cartografieveilingen van Catawiki.

Naast de Cartografieveilingen vindt u bij Catawiki ook veilingen in meer dan 50 andere categorieën zoals: boeken, antiek, kunst, curiosa, oldtimers, sieraden, munten en affiches.

Alle Catawiki veilingen beginnen vrijdagmiddag om 12:00 uur.

– advertorial –

Historiek is een onafhankelijk online geschiedenismagazine voor een breed publiek. We willen geschiedenis en actualiteit met elkaar verbinden en geschiedenisverhalen gratis toegankelijk maken.

Steun ons werk

Gerelateerde rubrieken:

Gratis geschiedenismagazine

Ontvang, net als ruim 51.000 anderen, iedere week de gratis nieuwsbrief van Historiek:
×