‘Romeinse student’ aangezien voor terrorist

De politie Haaglanden heeft een als Romein verkleedde Delftse student aangezien voor aan terrorist. Dat meldt RTV Rijnmond.

De student had zich verkleed als Romein en was op de fiets op weg naar een studentenfeestje. De politie zag hem vanwege zijn opmerkelijke kledij echter aan voor een terrorist met een bomgordel en sloeg groot alarm.

Volgens RTV Rijnmond hield de politie vervolgens in de gaten of de man mogelijk op weg was naar Rotterdam om een aanslag te plegen. Uiteindelijk bleek de student dus gewoon op weg te zijn naar een studentenfeestje.

- advertentie -
De Kluuns van de Gouden Eeuw Masterstudenten van de…
Geheimen van OranjeOnderzoeksjournalist Ton Biesemaat komt eind deze maand…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: