Historische personen in een modern jasje

Een aantal historici, onder leiding van Suzannah Lipscomb, besloot enkele jaren geleden om nieuwe versies te laten maken van portretten van historische Engelse figuren. In die nieuwe portretten worden de historische personages gepresenteerd als moderne figuren. Je hebt er feitelijk niks aan, maar de portretten zijn wel aardig om te bekijken… Hierboven de twee versies van koningin Elizabeth I.
Hendrik VIII van Engeland

Hendrik VIII van Engeland

Marie-Antoinette

Marie-Antoinette

Shakespeare

Shakespeare

Lord Nelson

Lord Nelson
Ook interessant: Kleurenfoto Vincent van Gogh opgedoken

Een gevaarlijk klusje
In de Black Hills bij Keystone (South Dakota) zijn de hoofden van…
Al jaren is hij de mascotte van fastfoodketen McDonald's: Ronald McDonald. Tegenwoordig…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: